понедельник, 12 мая 2014 г.

Не бешкетують, як ультрас світу, а захищають!



Не бешкетують ,як ультрас світу, а захищають!

 Сьогодні багатотисячна армія футбольних фанатів представляє собою вже не просто спортивних вболівальників – це організація зі своїми лідерами, законами і правилами. До певного часу абсолютно аполитична організація. Місто, де політика дуже тісно переплітається з футболом - Одеса. Одеські ультрас розійшлися на кілька угрупувань, які мають різні погляди, але як ми могли побачити нещодавно, усі за едину Україну! 

Прийняті тодішньою владою закони від 16 січня, у тому числі і регулюючі діяльність фанатського руху в Україні, стали справжним сірником, що підпалив аполітичних ультрас і змусив їх вийти на Майдан! Вони повстали, щоб відстояти свої права на суспільні виступи та водночас вирівняти шанси прихильників Майдану у протистоянні з так званими тітушками.

Ультрас виступили захисниками мирного населення. Вже 2 травня в Одесі ми побачили, що саме ультрас почали захищати від озброєних бандитів і себе, і оточуючих. Харків, Дніпропетровськ, Одесса - вже показали, що ультрас захистять Україну та її жителів від будь-яких ворогів!

Слава Ультрас! Слава Україні!

Комментариев нет:

Отправить комментарий