вторник, 8 апреля 2014 г.

Донбас Арена


           Сьогодні футбольний матч досить часто заміняє сеанс в кінотеатр, оперу, чи театр. Звичайно це у кожного по-різному. Та багато тисяч громадян кожні вихідні відвідує матчі Української Прем'єр ліги. Ось і я вирішила відвідати матч донецького Шахтаря. Але це неможливо без знайомства із найсучаснішим стадіоном України. Недарма ж Донбас Ареною водять екскурсії. Іноземці під час Євро-2012 були здивовані цим витвором мистецтва та заздрили українцям.
          Я купила квиток, доречі зі знижкою за студентським, й поринула в шалений світ футболу. На цьому стадіоні навіть запах якийсь футбольний. Все нагадує про команду Шахтар, все має натяк на футбол чи якісь вболівальницькі атрибути. Привітний екскурсовод цікаво розповідає про будівництво і цікаві випадки на Донбас Арені. Дуже вражають масштаби споруди, цікаві задумки дизайнерів та архітекторів. Цікаво побувати в місці, яке неодноразово бачила по телебаченню .
Якщо ви ще не відвідали Донбас Арену, то неодмінно впишіть її в термін своєї відпустки. А поки ще не прийшло літо з відпусткою, пропоную вам трохи зазернути за лаштунки Донецького футбольного гіганта!


Комментариев нет:

Отправить комментарий